Greenport Midden Brabant
www.greenportmb.nl

Over GPMB

Boom- en plantenkwekers Kees van Iersel, Joost van den Oever, Pieter Vugs en Aad Vermeer vormen samen Greenport Midden Brabant. Zij zijn de initiatiefnemers van het bidbook wat is opgesteld om hun boomkweek- en plantenteeltsector te etaleren aan de N65. Deze sector is een van de belangrijkste economische pijlers in het gebied. Met het veelomvattende project ‘De N65 als etalage, en nog veel meer, boomkwekers aan zet’ zorgen zij ervoor dat de verbetering die zij voor ogen hebben, een positieve spin-off heeft op de hele regio. Hiermee wordt concreet invulling gegeven aan de gebiedsopgave N65 van de Provincie Noord-Brabant. 

 

Contact Leden Greenport Midden Brabant

Kwekerij Aad Vermeer

Kwekerij Aad Vermeer

Expertise Kwekerij Aad Vermeer is een jonge innovatieve onderneming met twee kweeklocaties in Haaren. Een locatie (“De Belverse Akker”) met nieuwe kas en containervelden voor teelt in pot, de andere locatie bestaat uit een vollegrondskwekerij. In totaal meet de kwekerij circa vijf hectare netto teeltoppervlak. Op locatie de “De Belverse Akker” worden voor ons in een nieuwe kas, onder optimale omstandigheden, jaarlijks 200.000 planten geproduceerd. Producten De belangrijkste productgroepen van Kwekerij Aad Vermeer zijn bamboe, Agapanthus, Allium senescens en Liriope. Van dit assortiment leveren wij zowel plantgoed als visueel aantrekkelijke producten.

Contactgegevens www.aadvermeer.nl

Hoogeind Laanbomen

Hoogeind Laanbomen

Expertise Hoogeind Laanbomen is een bedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring in de teelt van laanbomen. Bomen kweken van topkwaliteit is onze specialiteit. Wij kweken op circa 50 hectare kwekerij een breed sortiment laan- en parkbomen in de maten 14-16 t/m 25-30. De bomen worden gekweekt op groeikrachtige leemhoudende zandgronden. Deze gronden zijn uitermate geschikt voor de opkweek van laanbomen, die een prima vertakt wortelgestel ontwikkelen in deze grond.

Contactgegevens www.hoogeind.com

Boomkwekerij Udenhout

Boomkwekerij Udenhout

Expertise De kracht van Boomkwekerij Udenhout is kwaliteit, één aanspreekpunt, één logistiek traject en levering op één gewenst tijdstip, nationaal en internationaal. De kweker is altijd op zoek naar noviteiten, nieuwe soorten, kweekt bomen op en test de geschiktheid voor ons klimaat. Boomkwekerij Udenhout is een groen bedrijf, één team met passie voor groen!

Contactgegevens www.udenhout-trees.nl

Boomkwekerij M. van den Oever

Boomkwekerij M. van den Oever

Expertise -Echte ambachtsmensen die blijven innoveren- Wij weten waar we over praten. Dik tweehonderd jaar ervaring, maar nog iedere dag vernieuwend. -Nuchter tot in de kern- Een deskundige en betrouwbare groenleverancier. Bij ons geldt: wat je ziet is wat je krijgt. Want groen moet je goed doen of niet doen. -Hardwerkende boomkwekers- Wij zijn een echt familiebedrijf, waar je nog gewoon achterom binnenloopt voor een goede kop koffie en een deskundig advies. -Maatschappelijke verantwoordelijkheid- Wij lenen de wereld in plaats van hem te gebruiken. Natuurlijk zijn wij er voor mens en natuur.

Contactgegevens www.mvandenoever.nl

Greenmakers

Greenmakers

Expertise De Greenmakers zijn René de Lepper en Aad Vermeer. Groen zit bij beide in het bloed. René is al ruim 15 jaar, teeltadviseur op hoog niveau en Aad Vermeer heeft vanuit zijn eigen kwekerij al jaren ondernemingservaring. Met kennis, ervaring en enthousiasme van beide ‘groen makers’ produceren ze met Greenmakers hoge kwaliteit planten voor groene daken en gevels. René en Aad maken met hun hoogwaardige producten de wereld een beetje groener.

contactgegevens www.greenmakers.nl